Šta je Google Business View?

Google Business View je virtuelna šetnja na Google mapama. To je novi proizvod kompnije Google, isto što i Google Street View samo namenjeno poslovnim objektima. Omogućava korisnicima da sa bilo kog mesta virtuelno prošetaju kroz vaš poslovni prostor.

Gde je vidljivo?

Virtuelne ture su vidljive u Google pretrazi, na Google mapama i Google plus stranici. Takođe moguće ih je ugraditi jednostavno na bilo koji veb sajt.

Kako pomaže mom poslu?

Prema podacima Google-a, vituelna tura u okviru Google+ stranice koja se u obliku SEE INSIDE pirkazuje sa desne strane prilikom pretrage na Google, doprinosi većoj konverziji posetilaca u kupce tj povećava mogućnost rezervacije ili prodaje za čak 48 pocenata.

Koliko traje snimanje?

Trajanje snimanja zavisi od veličine objekta odnosno broja sfernih tačaka (sfernih fotografija). Traje najčešće od jednog do nekoliko časova.

Kada će biti vidljivo?

Virtuelna tura će biti vidljiva na Google mapama nekoliko dana nakon snimanja, koliko je potrebno da se fotografije obrade.

Da li se plaća održavnje?

Ne, nema mesečnog ili godišnjeg održavanja i dodatnih troškova. Vrtualna tura ostaje na google mapama sve dok vi ne poželite da je zamenite novom, ili da je uklonite.

Koliko košta?

Cena se određuje na osnovu broja sfernih tačaka (sfernih fotografija) koje je potrebno uraditi. Mi ćemo doći i na osnovu potrebe korisnika, veličine i oblika objekta dati najbolju moguću ponudu, naravno besplatno bez bilo kakve obaveze.